Başkan Kuş: Eyyübiye seçmeni kendi rekorunu egale edecek;

Başkan Kuş: Eyyübiye seçmeni kendi rekorunu egale edecek

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de sahada olmaya devam ediyor....

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde AK Parti’ye yüzde 77 oy çıkararak Şanlıurfa merkez ilçeler arasında rekor kıran Eyyübiye seçmeninin, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur oylamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini tekrar göstereceğini ve kendi rekorunu egale edeceğini söyledi.

AK Parti’den yeni milletvekili seçilen İbrahim Eyyüpoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği ve teşkilat üyeleriyle seçim çalışmalarına devam eden Başkan Kuş, Eyyübiye İlçe Teşkilat Üyeleri ve mahalle temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen bir toplantıya katıldı.

Seçim güvenliği ve sandıklara sahip çıkma konularının görüşüldüğü olağanüstü toplantı akabinde halkla buluşmalara devam eden Başkan Kuş ve beraberindekiler, ilçe kırsalında ve merkezde vatandaşlarla buluşmaya devam ettiler.

Gece geç saatlere kadar devam eden aile ziyaretlerde bölgede yaşayan aşiretlerin, kanaat önderlerinin ve tüm vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini alan Başkan Kuş ve beraberindekiler, Eyyübiye’de olduğu gibi Türkiye’de de seçmenin ezici bir çoğunlukla Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan seçtireceklerini ve tarih yazacaklarını dile getirerek, tüm seçmenleri sandığa mutlaka gitmeye davet etti.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum