Haliliye’de gençlerin adresi spor kursları oluyor;

Haliliye’de gençlerin adresi spor kursları oluyor

Haliliye Belediyesi bünyesindeki spor kursları, gençlerin spor alışkanlığı kazandığı merkezler olmaya devam ediyor. Basketbol ve voleybol kursuna gençlerin ilgisi yoğun olurken, uzman eğitmenler eşliğinde geleceğin yıldız sporcuları yetişiyor....

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, çalışmalarına devam ediyor.

Belediye bünyesindeki Spor Merkezleri ile gençlere vakit geçirecekleri ortamlar sunulurken, gençlere spor alışkanlığı kazandırılması ve sağlıklı nesillerin yetişmesi hedefleniyor.

Bu kapsamda Belediye bünyesindeki basketbol ve voleybol kursuna katılan gençlere alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimler veriliyor. Sabiha Özlek Spor Salonunda düzenlenen kurslarla gençler, hem teknik hem de uygulamalı eğitim alıyor.

Basketbol ve voleybol kursundan yararlanan gençlere forma desteği sağlanırken, genç sporcular geleceğin yetenekli isimleri olmak için ter döküyor. Gençlere birçok branşta eğitimlerin sunulduğu kurslara ise kayıtlar devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; basketbol, voleybol, tekvando, judo, badminton ve yüzme dallarında devam eden yaz spor okullarına kayıt olmak isteyen gençlerin, Merkezlere başvurması gerektiği belirtildi.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum