Urfa'ya gelen bir vatandaşa yaptığı yolculuk zehir oldu;

Urfa'ya gelen bir vatandaşa yaptığı yolculuk zehir oldu

Ankara'dan Şanlıurfa'ya seyahat etmek için bindiği otobüsün firmasından şikayetçi olan Can Sağlam isimli vatandaş, yaptığı paylaşımda, otobüsün motor soğutma fanı çalışmadığı için yarım saatte bir 15-20 dakika durduğunu ileri sürdü. Urfa yolcusu vatandaş, ayrıca yetkililere bağlanıp şikayet oluşturmak istemesine rağmen firmanın kendisine herhangi bir yardımda bulunmadığını belirtti....

ŞANLIURFA - Can Sağlam isimli bir vatandaş, dün Ankara'dan Şanlıurfa'ya seyahat etmek için bindiği 18.30 sefer sayılı bir otobüsün firmasından şikayetçi oldu.

Urfa yolcusu Sağlam, şikayetini sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımla dile getirdi.

Paylaşımında, otobüsün motor soğutma fanı çalışmadığından yarım saatte bir 15-20 dakika durduğunu belirten Sağlam, yetkililere bağlanıp şikayet oluşturmak istemesine rağmen firmanın herhangi bir yardımda bulunmadığını kaydetti.

Otobüs firması mağduru yolcu, konuyla ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"01.08.2023 tarihinde Ankara’dan Şanlıurfa’ya seyahat etmek için @kamilkoccom firmasının 18:30 sefer sayılı otobüsüne bindik. Otobüsün motor soğutma fanı çalışmadığından dolayı otobüs yarım saatte bir 15-20 dakika durdu.

Otobüs yolculuğunda rezillik çekmeyelim diye böyle bir firma tercihinden sonra bunları yaşamak açıkçası üzücü oldu.Yetkililere bağlanıp şikayet oluşturmak istememize rağmen her hangi bir yardımda bulunmadılar.Gerçekten yazıklar olsun.".

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum