Büyükşehirde her şey daha yeşil bir Şanlıurfa için;

Büyükşehirde her şey daha yeşil bir Şanlıurfa için

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentteki yeşil alan miktarını artırmaya devam ediyor. Ekipler, Akabe Mesire Alanındaki çalışmaları büyük ölçüde tamamladı. Mesire alanı vatandaşların sosyal aktiviteleri için de yeni bir alternatif olacak....

Bölgeye 100 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandırılacak olan Akabe Mesire Alanında 60 araçlık otopark, yürüyüş yolu, çocuk oyun grupları, oturma grupları, kauçuk zemin Oyun alanı, kuleli çocuk oyun gurubu, 75 metrekare kauçuk zeminli fitness ve spor alanı ile idare binasının yanı sıra çeşmeler ve kamelyalar yer alıyor. Alanın güvenliği için de güvenlik kameraları sürekli kayıtta olacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı koordinesinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Akabe Mesire Alanında oyun gruplarının, Kamelyaların ve fitness aletlerinin montajı yapılırken çimlendirme çalışmaları da titizlikle yürütülüyor.

100 bin metrekarelik Akabe Mesire alanında ata sporu olan okçuluğun yaygınlaştırılması ve gelecek nesillere aktarılması için okçuluk eğitim merkezi yapıldı. Okçuluk merkezinde idare binası ve okçuluk alanı da yer alıyor.

Şanlıurfa’da vatandaşların nefes alabileceği yeni yeşil alanların sayısını her geçen gün artıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi plan ve program dâhilinde daha yeşil bir Şanlıurfa oluşturmak ve gelecek nesillere aktarmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum