Opera sanatçısı Pervin Çakar Şanlıurfa'da ilk konserini verdi;

Opera sanatçısı Pervin Çakar Şanlıurfa'da ilk konserini verdi

Dünyaca ünlü Kürt opera sanatçısı Pervin Çakar, dün akşam Şanlıurfa’da ilk opera konserini verdi. Konser öncesinde, bazı sosyal medya kullanıcıları, Urfa'da opera konserine kimsenin ilgi göstermeyeceğini iddia etmişti. Ancak konsere gösterilen ilgi, bu iddiaları boşa çıkardı....

Dünyaca ünlü Kürt opera sanatçısı Pervin Çakar, Şanlıurfa'da ilk opera konserini verdi. Dün akşam Urfa City AVM konferans salonunda düzenlenen konserde salonun tamamı doldu.

Konserde Çakar, klasik opera eserlerinin yanı sıra, Kürtçe şarkılar da seslendirdi.

ÇAKAR: İYİ Kİ GELMİŞİM, BİR DAHA GELECEĞİM

Konserin sonunda Çakar, Urfalılardan alkış aldı.

Çakar, Şanlıurfa'da verdiği konsere ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eleştirilere rağmen konseri düzenleme kararını aldığını belirterek, "Urfalılar ve çevre illerden, ilçelerden gelen dinleyicilerimin büyük bir ilgisi ve coşkusu ile karşılaştım. Negatif eleştirileri yok sayarak kendimi Urfa konserine attım. Biraz deli dolu, inatçı biri olduğumu biliyorum. Fakat şimdi ne kadar doğru bir karar aldığımı görüyorum. İyi ki gelmişim. Bir daha geleceğim." dedi.

Çakar ayrıca, konserinde balkon kısmını Siverek'teki Filarmoni Müzik Akademisi öğrencilerine ücretsiz ayırdı. Öğrenciler, konseri büyük bir heyecanla izledi.

BİHA

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum