Kılıçdaroğlu Urfa'da;

Kılıçdaroğlu Urfa'da

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, depremin vurduğu kentlerde incelemeleri kapsamında Şanlıurfa’ya geldi....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremin vurduğu kentlerde incelemelerini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, Malatya ve Diyarbakır’ın ardından akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya geldi.

 

Urfa’da gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Geceyi burada, Şanlıurfalı kardeşlerimiz ile beraber geçireceğiz” dedi.

 

Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da depremde hayatlarını kaybedenler için Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, şunları söyledi:

 

"Türkiye, büyük ve çok güzel bir ülke. Bu tür acılar maalesef zaman zaman karşılaştığımız acılar. Umuyoruz ve diliyoruz, artık kentlere gerekli önem, değer verilir. Binalar sağlıklı ve sağlam yapılır. Her elini kolunu sallayanın müteahhit olmadığı, inşaat yapmadığı bu işte yetkin insanların çalıştırıldığı, belediyelerin daha dikkatli görevlerine daha fazla özen verdiği bir Türkiye istiyoruz."

 

"Vatandaştan toplanan vergilerin doğru, güvenliği için harcandığı bir süreci başlatmak zorundayız" diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Bunu yapmadığımız takdirde bu tür acılarla karşılaşıyoruz. Sonunda ölenlere Allah'ta rahmet, diğer vatandaşlarımıza da başsağlığı diliyoruz. Artık deprem eğer olacaksa kentlerde dayanıklı binalar olmalı. Kentler, yaşanabilir olmalı. Hepimiz bu kentlerde huzur içinde yaşayabilmeliyiz. Ben tekrar Şanlıurfalı kardeşlerime hem iyi akşamlar diliyorum hem morallerini bozmamalarını diliyorum. Türkiye büyük, güzel ve zengin bir ülke. Bu zenginlik, büyüklük içinde hepimiz görevimizi yaptığımız zaman göreceksiniz daha güzel bir Türkiye hep beraber, birlikte yaşayacağız".

 

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum