Salih Ekinci depremzedelere destek olan hayırseverlere teşekkür etti;

Salih Ekinci depremzedelere destek olan hayırseverlere teşekkür etti

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'asrın felaketi' olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depremin ardından depremzedelere destek çıkan hayırseverlere teşekkür etti....

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedelere destek veren ilçedeki hayırseveri unutmadı.

Viranşehir Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Ekinci, depremzede vatandaşların barınma ihtiyaçları için çadır üretimine başlayan esnaf ile bir araya geldi. Sanayi esnafı ve hayırsever vatandaşların ürettiği çadırları yerinde inceleyen Ekinci, kendilerine yardımlarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Salih Ekinci, 'asrın felaketi' olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depremi millet olarak hep birlikte atlatacaklarını belirterek, “Deprem bölgesindeki acil ihtiyaçlardan biri olan çadır temini konusunda cansiperane çalışan Viranşehir sanayi esnaflarımıza ve hayırsever hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Devlet ve millet el ele vererek vatandaşlarımızın yaralarını hep beraber saracağız” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum