ŞUTSO'dan tüccar ve sanayicilerin mevcut hasar durumlarının tespitine ilişkin çalışma;

ŞUTSO'dan tüccar ve sanayicilerin mevcut hasar durumlarının tespitine ilişkin çalışma

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ŞUTSO, Şanlıurfa’daki tüccar ve sanayicilerin mevcut hasar durumlarının tespitine ilişkin Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda bir çalışma başlattı....

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve etkilenen 10 il arasında bulunan Şanlıurfa’da tüccar ve sanayicilerin mevcut hasar durumlarının tespitine ilişkin çalışma başlattı.

ŞUTSO’dan çalışmaya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“06 Şubat 2023 tarihinde art arda yaşanan deprem dolayısıyla Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, tüccar ve sanayicilerin mevcut hasar durumlarının tespitine yönelik Valilik koordinasyonunda bir çalışma başlatmıştır.

Çalışmanın ilk aşaması olarak ekonomik döngünün sağlanabilmesi ve ticari faaliyetlerinizin sürdürülebilirliği için bir form hazırlandı.

Bu kapsamda yürütülecek çalışmalarda kullanılmak üzere, mevcut hasar durumunuzu, faaliyet gösterememe nedeninizi, Hasar dışında faaliyetinizi engelleyen nedenleri ve hasar tespit raporunuzu forma işleyerek Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na bildirilmesi hususu bilgilerinize saygıyla sunulur.

Katılımınız için teşekkür ederiz. Formu buradan indirebilirsiniz https://www.sutso.org.tr/uploads/images/Form%20son-yeni.doc

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum