Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, depremzedelerle buluştu;

Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, depremzedelerle buluştu

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, çevre illerden deprem bölgesinden ilçeye gelerek Eyyüp Nebi Sabır Evleri'nde konaklayan afetzedeleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler....

Türkiye’nin bugüne kadar yaşadığı en büyük felaketlerinden biri olarak tarihe geçen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından çevre illerdeki depremzedeler, Viranşehir ilçesindeki sabır evlerinde konaklıyor.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Eyyüp Nebi Mahallesi'nde bulunan sabır evlerinde konaklayan afetzedeleri ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Fatma Şeker'in de eşlik ettiği Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, geçmiş olsun dileklerini ilettikleri depremzedelerin taleplerini dinledi.

Acil ihtiyaçları konusunda depremzede vatandaşlardan bilgi alan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, depremin yaşandığı ilk günden itibaren depremzedelerin yanlarında olduklarını belirterek; “Hepimize büyük geçmiş olsun. Devletimiz ve milletimiz her daim yanınızda. Bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz" dedi.

Sabır evlerinde konaklayan çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, minik afetzedelere çeşitli oyuncaklar da hediye etti.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum