Adli Tıp Kurumu çok sayıda personel alacak;

Adli Tıp Kurumu çok sayıda personel alacak

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı çok sayıda personel alımına ilişkin ilan Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. İşte alım süreci ve şartlar…...

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan Adli Tıp Kurumu, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi kapsamında 52 personel alımı için ilan yayınladı. 

Resmi Gazete’de yer alan kurumun ilanına göre, sözlü sınav sonuçlarına göre adaylar değerlendirilecek. Başvuru yapacak adaylar en az 70 KPSS puanına sahip olmalı. 

Başvuruda bulunacak adayların Adalet Bakanlığı Memur Sınavı, Atama ve Nakil Yönetmeliği'nin 5 ve 6’ncı maddelerinde belirtilen şartları sağlamaları gerekiyor.

Kurumun personel alacağı kadrolar arasında makine, inşaat, bilgisayar, fizik mühendisleri, biyolog, kimyager, psikolog, tekniker, sağlık teknikeri ve laborant bulunuyor.

18 Aralık’ta başlayacak başvurular 24 Aralık’ta sona erecek.

Başvurular e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın resmi sayfası olan Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı adresi üzerinden gerçekleştirilecek. 

Kurum şahsen veya posta yoluyla yapılan başvuruları değerlendirmeye almayacak.

Adaylar, her bir kadro için yalnızca bir başvuru hakkına sahiptir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum