Büyükşehirden Hilvan ve Karaköprü kırsalında asfalt ve büz boru çalışması;

Büyükşehirden Hilvan ve Karaköprü kırsalında asfalt ve büz boru çalışması

13 ilçede kırsal yolları yüzde 98 oranında tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal yerleşim yerlerinde altyapı hizmetlerine devam ederek vatandaşların ulaşımda aksaklık yaşamalarının önüne geçiyor....

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Hilvan ve Karaköprü kırsalında büz boru ve sıcak asfalt çalışmalarıyla altyapıda vatandaşların sorun yaşamamaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler halinde ilçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında alt yapı revize işlemleri gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi altyapısı tamamlanan yolları sathi kaplama asfalt ve sıcak asfaltla buluşturuyor.

Kendi ekip ve ekipmanlarıyla 13 ilçenin tamamına adil hizmet anlayışıyla hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi yolların kalitesini de artırarak vatandaşların yaklaşan kış aylarında sorun yaşamalarının önüne geçiyor.

Ekiplerin Karaköprü Külaflı, Büyüksalkım ve Hilvan Kavalı güzergâhlarında gerçekleştirdiği büz boru ve sıcak asfalt uygulaması mahalle sakinlerinden de tam not aldı.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum