Görev başındaki personelin yeni yılını kutladılar;

Görev başındaki personelin yeni yılını kutladılar

Viranşehir’de Kaymakam Önder Koç, Belediye Başkanı Salih Ekinci ile yeni yıl gecesinde nöbet tutan jandarma, itfaiye ve emniyet personelinin yeni yıllarını kutladı....

Viranşehir’de vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için görev başındaki jandarma ve emniyet ekiplerini ziyaret eden İlçe Kaymakamı Önder Koç ile Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Özçelik ve İlçe Jandarma Komutanı V. Muhammet Nusret Çakır eşlik etti.

Mardin yolu üzerindeki uygulama noktasında incelemelerde bulunan Ekinci ve Koç, denetimlerde durdurulan araçlardaki vatandaşların yeni yılını kutladı, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Başkan Ekinci ve Koç, daha sonra beraberindekilerle birlikte, Yeni Mahalle Karakolu ve Viranşehir İtfaiyesini ziyaret etti. Görevi başındaki personelin yeni yılını kutlayan heyet, ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçti.

Yürütülen asayiş uygulamaları ile ilgili İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Özçelik ve İlçe Jandarma Komutan. V. Nusret Çakır’dan bilgi alan Kaymakam Koç, İlçe Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezinde telsiz anonsu ile ailelerinden uzak görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum