Karaköprü'de caddeler ışıl ışıl oldu;

Karaköprü'de caddeler ışıl ışıl oldu

Karaköprü Belediyesi ilçedeki cadde ve bulvarlarda led figürlerle aydınlatma çalışması yaparak geceleri yolları ışıl ışıl hale getirip görsel güzellik oluşturdu....

Şanlıurfa'nın gözde ilçesi Karaköprü'de ilçeyi daha güzel hale getirmek için çalışan Karaköprü Belediyesi, ilçedeki caddelerin geceleri görsel bir güzelliğe kavuşması için cadde ve bulvarlarda ışıklandırma çalışması gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi Hafız Bulvarı ve Atatürk Bulvarında bulunan orta refüjlerdeki ağaçlara yerleştirilen rengarenk ışıklarla dekoratif led ışıklandırma çalışması yapılırken, kurulan direklerde de figürlü ışıklarla hem cadde aydınlatması yapılıyor hem de ilçeye görsel güzellik katılıyor.

Enerji tasarrufu sağlayan ve uzun ömürlü olan led aydınlatma sistemiyle özellikle görsel güzellik veren çiçek motifi kullanılırken, ağaçlarda yapılan ışık süslemeleriyle birlikte Mehmet Hafız Bulvarı ve Atatürk Bulvarında görsel güzellik meydana geldi.

Vatandaşlar yapılan ışıklandırma çalışmasından memnun kalırken, ışıklandırmanın yollarda güzel bir görüntü oluşturduğunu belirtti.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum