HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu Şanlıurfa’da afetzedeleri ziyaret etti;

HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu Şanlıurfa’da afetzedeleri ziyaret etti

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Şanlıurfa’ya gelerek, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletip, yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi edindi....

ŞANLIURFA -HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Şanlıurfa’da.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan yaralı depremzedelere özel ilgi gösterip, genel sağılık durumlarını ve sıkıntılarını dinledi, depremzedelerin acılarını paylaştığını dile getirerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yapıcıoğlu, daha sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Yaşar Şimşek'ten tedavi gören depremzedeler hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'la deprem, depremin etkileri ve depremzedelerin durumunu görüştü

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, hastane ziyaretinden sonra, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ı ziyaret ederek, depremden sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Basına kapalı olarak yapılan görüşmede, Yapıcıoğlu ile Vali Ayhan depremzedelerin yaralarının sarılması için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yapıcıoğlu, son olarak Birecik'te deprem nedeniyle hayatını kaybetmiş olan vatandaşların taziyelerine katılarak ailelerine başsağlığı diledi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum