Viranşehir Belediyesinden depremzedeler için kışlık giysi desteği;

Viranşehir Belediyesinden depremzedeler için kışlık giysi desteği

Viranşehir Belediyesi tarafından depremzedeler için başlatılan yardım seferberliği çerçevesinde kışlık giysi dikimi yapılıyor....

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen depremzedeler için Viranşehir Belediye tarafından başlatılan yardımlar sürüyor.

Viranşehir Belediyesine bağlı Emine Erdoğan Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde dikiş nakış kursu alan kursiyerler, hocaları ile birlikte örnek bir davranışa imza atıyor. Dikiş nakış atölyesinde; depremzedeler için bayan ve çocuk pijama takımı, bayan ceket ve yelek, bere, atkı, çocuk battaniyesi gibi ürünler dikiliyor. Kesim ve dikimi yapılan ürünler, paketlenerek deprem bölgesindeki afetzedelere gönderiliyor.

Emine Erdoğan Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde görev yapan Giyim Teknolojileri Usta Öğreticisi Sultan Ülük, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin açtığı yaraların sarılmasına destek olmak için dikiş nakış kurslarında kışlık malzeme üretmeye başladıklarını söyledi. Üretimlerinin devam ettiğini belirten Ülük, “Elimizden geldiğince fazla kışlık malzeme üretip deprem bölgesine göndereceğiz. Bir nebzede olsa depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışıyoruz” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum