Şanlıurfa’da uyuşturucu tacirlerine ı büyük baskın: 18 gözaltı;

Şanlıurfa’da uyuşturucu tacirlerine ı büyük baskın: 18 gözaltı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarla mücadele kapsamında Şanlıurfa, Gaziantep ve 6 ilçede 22 adreste eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda dikkat çeken miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyon kapsamında 18 şüpheli gözaltına alındı....


Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nün narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürüttüğü 3 aylık takip ve çalışmaların ardından, Şanlıurfa il merkezi, Ceylanpınar, Siverek, Birecik, Akçakale, Suruç ilçeleri ile Gaziantep’te toplam 22 adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında 20,96 gram metamfetamin, 10,51 gram eroin, 34,46 gram esrar, 14,83 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 14,83 gram skunk, 3 adet Captagon hap, 3 adet sentetik ecza, 1 adet av tüfeği ve 1 adet hassas terazi ile birlikte suç unsurları ele geçirildi.

Yapılan operasyon neticesinde 46 şüpheli şahsa uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. Bununla birlikte, 18 şüpheli şahsa uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak gözaltına alındı.

 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum