Başkan Ekinci, belediye personeli ile bir araya geldi;

Başkan Ekinci, belediye personeli ile bir araya geldi

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, belediye çalışanları ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi....

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, Viranşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde belediye çalışanları ile buluştu. İşçilerin ilgi gösterdiği toplantıya, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Ekinci, yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı personele teşekkür ederek, "Viranşehir'imizde hizmet etmenin zorluğunu biliyoruz,  sizin gösterdiğiniz çabayla bu sorumluluğun altından kalkabiliyoruz. Size verilen işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Ben tüm personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve işlerinde başarılar diliyorum" dedi.

İşçilere zam konusunda da müjde veren Başkan Ekinci, "İşçi kardeşlerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz, gerek şirket personelleri ve gerekse de kadrolu işçilerimizin maaşlarını en kısa sürede iyileştireceğiz" diye ifade etti.

Daha sonra işçilerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, bunların çözümü için birim amirlerine talimat verdi.

Toplantı, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum