14 ilde FETÖ’ye eş zamanlı ‘kıskaç’ operasyonu;

14 ilde FETÖ’ye eş zamanlı ‘kıskaç’ operasyonu

14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-9” operasyonlarında 47 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı....

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz" diyerek 14 ilde FETÖ'ye düzenlenen operasyonunu detaylarını duyurdu.

Antalya merkezli 14 ildeki “KISKAÇ-9” operasyonlarında 47 şüpheli yakalandı.

Antalya merkezli operasyon İzmir, Denizli, Mersin, Karabük, Manisa, Çorum, Ankara, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Uşak, Kırşehir ve Kütahya'da eş zamanlı yapıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şunları kaydetti:

"6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefet suçunu işlemek suretiyle, FETÖ'nün cezaevindeki mensuplarıyla haberleşme mekanizması kurmaya çalıştıkları, örgüt mensuplarına nakit para akışı sağladıkları tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok miktarda Türk lirası, dijital materyal ve örgütsel dokümana el konuldu. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin".

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum