Kadın destek merkezleri depremzede vatandaşların sıcak yuvası oldu

Kadın Destek Merkezleri, kapılarını bu kez depremden etkilenen vatandaşlar için açtı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 32 Kadın Destek Merkezinde kalan Depremzede vatandaşlara günde 3 öğün yemek dağıtılıyor.

Şanlıurfa’nın farklı noktalarında kurulan 32 kadın destek merkezi depremzede vatandaşların sıcak yuvası oldu.

Kurulduğu günden bu yana kadınların kendi ayakları üzerinde durmaları için çeşitli branşlarda eğitimlerin verildiği Kadın Destek Merkezleri bu defa kapılarını depremzede vatandaşlar için açtı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezlerinde barınan vatandaşların ihtiyaçları yine Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Binlerce kişinin barındığı Kadın Destek Merkezlerindeki vatandaşlara 3 öğün yemek ikram ediliyor.

Kadın Destek Merkezlerine kurulan mobil mutfaklarda pişirilen yemekler depremden etkilenen vatandaşlara dağıtılıyor. Günün büyük bir bölümünü merkezde geçiren kadınlara okuma ve yazma dersleri veriliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezlerinde barınan aileler, her türlü ihtiyaçlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını belirterek Başkan Beyazgül’e teşekkür etti.

BİHA